Bestel hier uw Oliebollen!

Over ons

Ook dit jaar organiseren wij, welpen van Scouting Huissen-Zand, onze jaarlijkse oliebollen actie! Wij verkopen deze oliebollen op 30 en 31 december 2023. Met de opbrengst kunnen wij weer leuke dingen doen met de kinderen, zoals op kamp gaan of een dagje weg.

Bestellen

U kunt uw bestelling via deze webpagina doen. Als u uw bestelling heeft verstuurd, krijgt u een bevestigingsmail met daarin uw bestelling en het tijdvak waarin u uw bestelling kunt ophalen. U kunt deze ophalen bij ons clubgebouw naast de Zandse kerk, van Wijkstraat 31 A Huissen.

Bestellingen kunnen gedaan worden tot 30 december. Mocht u na deze datum bestellen, kunnen wij niet garanderen dat u een bestelling ontvangt.

Prijzen

U kunt uw bestelling betalen bij het ophalen. Het is ook mogelijk om bij ons te pinnen!

Wij hanteren de volgende aantallen en prijzen:

8 oliebollen €5,00
6 krentenbollen €5,00
5 appelbeignets €5,00

Mocht u nog vragen hebben, kunt u een mail sturen naar welpen-huissenzand@live.nl of ons bellen op 06-51683907 of 06-10752076.