Leden betalen €70 contributie per half jaar.

Indien er al voor een half jaar contributie betaald is en uw kind tijdens deze periode stopt met de Scouting dan kunnen wij helaas geen teruggave doen van de resterende maanden binnen deze periode.

Als een nieuw lid zich aanmeld en dat is niet in de maand januari of juli, dan zal de contributie tot de volgende periode die eerste maanden €12 per maand bedragen. Daarna zal de contributie ook half jaarlijks €70 bedragen.

De contributie kan worden betaald op de onderstaande rekeningnummers onder vermelding van de naam van uw kind, de speltak en voor welke periode (januari t/m juni of juli t/m december).

Ook kosten voor een weekend of kamp kunnen op onderstaande rekeningen worden overgemaakt onder vermelding van de naam van uw kind en de desbetreffende activiteit.

• Welpen: 1164.46.846
  • Verkenners: 1381.26.569
  • Gidsen: 1381.26.550

Om uw kind aan te melden kun u één van de volgende formulieren gebruiken:

Reacties zijn gesloten.